MONTSERRAT – MIRANDA DE CAN JORBA – ARESTA BRUCS

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es banner-blog-pakocrestas-1.jpg
SOMOS ESPECIALISTAS EN ORGANIZAR VIAJES DE TREKKING Y MONTAÑA PARA GRUPOS POR TODO EL MUNDO: https://www.catalonia-trekking.com/vist-trek-planeta-tierra/
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es banner-blog-pakocrestas-2.jpg
SOMOS ESPECIALISTAS EN ORGANIZAR VIAJES DE TREKKING Y MONTAÑA PARA GRUPOS POR TODO EL MUNDO: https://www.catalonia-trekking.com/vist-trek-planeta-tierra/
La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es banner-blog-pakocrestas-3.jpg
¿QUIERES VIAJAR CON PAKO CRESTAS, EL AUTOR DEL BLOG? VISITA NUESTROS PRÓXIMOS DESTINOS EN: https://www.catalonia-trekking.com/viajes-mon-petit/

SIGUENOS EN INSTAGRAM: https://www.instagram.com/pakocrestas/

SIGUENOS EN FACEBOOK: https://www.facebook.com/pakocrestascom/

FOTO PAKO CRESTAS

Com arribar-hi: Des del poble del Bruc prenem el sistema de pistes que ens duu fins a Can Jorba, indret on aparcarem el vehicle. Seguim el corriol que puja vers a les cingles situades sobre nostre, en tendència a la dreta (zona d’escalada esportiva molt freqüentada) i després continuem flanquejant sota la cingles vers a la dreta. Aquest camí ben marcat es el sender d’accés al Joc de l’Oca, just abans d’arribar a les primeres cordes fixes del barranc, tindrem a la nostra esquerra la paret de la Miranda de Can Jorba. Calcular 20 minuts de marxa d’aproximació.

Escalarem llavors qualsevol de ls vies de la Miranda pèr situar-nos a la part alta que es on comença l’aresta Brucs. Aproximar directament a l’aresta Brucs caminant no es aconsellable, no es fa, no hi ha camí marcat i la poca envergadura de l’ascensió no ho justifica. Es tracta dons d’una bona alternativa per allargar les altres vies.

Descens: Seguim caminant per l’aresta llom a la recerca del Joc de l’Oca (baixada per cordes i cadenes amb ràpels eventuals)

FOTO PAKO CRESTAS

ARESTA BRUCS

Començarem al replà on acaben altre vies com la Sols Solet, Entrelinies ó Es Cabroni es Capullini. Tenim uns primers 50 metres de IVº/III+ desprotegits i amb roca una mica trencada. Possibilitat d’assegurar-se amb friends i cintes en tres punts. L’aresta aèria de II* ens duu al cim de la Miranda de Can Jorba, i un nou tram de II* ens porta al cim de l’Agulla de Can Jorba.

Primera ascensió: Josep Maria Torras i Joan Nubiola         

Longitud: 100 metres. (40 + 30 + 30)           

Material: Friends i cintes per savines. Eventualment algun pitó.

MIRANDA DE CAN JORBA – ARESTA BRUCS

======

Autor PAKO CRESTAS. No se permite la reproducción total o parcial del presente reportaje sin el consentimiento expreso y escrito del autor.

Deja un comentario

Archivado bajo ESCALADA ROCA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s